fries-nordic.dk

Hjemmelavet Remoulade (Opskrift)

Skrevet d. 22. January 2020
Canva.com

Hvad kan du bedst lide? Ketchup, remoulade, mayo eller en helt fjerde ting til dine pommes? Hvis dine fries ikke er af bedste kvalitet, kan de ofte reddes, hvis der er en god dyppelse til. Lær hvordan du laver din egen remoulade her.

Det er blevet utrolig moderne at lave alle mulige former for fancy dyppelse til sine pomfritter. Aioli, chili dressing med mere. Det kan også være lækkert. Vi synes stadig, at Danmark har den bedste remoulade tradition i hele verden. Derfor har vi lavet en lækker opskrift til remoulade.

Remoulade opskrift

Vi kan godt lide at eksperimentere lidt, når vi laver hjemmelavet remoulade. Det gode ved det er, at du skal blot sørge for at hakke alt så fint som muligt, og så skal det egentlig bare blandes sammen til en stor remouladevælling.

  • 1,5 dl mayo
  • 4 spsk finthakket cornichoner / syltede agurker
  • 3 spsk cremefraiche med høj fedtprocent
  • 3 spsk finthakket kapers
  • 3 spsk finthakket gulerødder
  • 3 spsk finthakket purløg
  • 3 spsk finthakket estragon eller kørvel kan undlades
  • 3 tsk finthakket løg
  • 3 tsk grov sennep

Tilføj lidt citronsaft, salt, peber og sukker

Brug gurkemeje til at justere farven med (evt. Lidt karry)

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, kan du også lave din egen ketchup. Læs hvordan du gør her ? Sådan laver du din egen ketchup

Vi håber, at du blev lidt klogere på, hvordan du kan lave en lækker hjemmelavet remoulade til dine fritter.

Tak til Billig Fitness

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Billig Fitness er en leverandør af træningsudstyr, hvor du kan finde effektive redskaber, hvis du har spist lidt for meget remoulade. På deres hjemmeside kan du blandt andet finde en hulahopring, som kan hjælpe med at forbrænde nogle af de ekstra kalorier.

Næste indlæg
Siden bønnefritterne første gang så dagens lys, er det blevet brugt flittigt i alle de hjem, hvor man til tider gerne vil forsøge at gøre hverdagen lidt mere sund og lidt grønnere. Lad os lige starte med at gøre det helt…
Alle elsker pomfritter. Eller, de fleste gør ihvertfald. Uanset om man selv laver dem, får dem leveret, spiser dem på restaurant eller noget helt andet, så smager de som regel fantastisk.  Mange af os går med en lil…
Pølsemix med pomfritter - den måske bedste kur mod tømmermænd. Den obligatoriske ret fra fodboldklubbernes cafeteria er og bliver bare et godt middel, når kroppen er hårdt ramt dagen efter en bytur. Opskriften på pølsem…
Bløde pomfritter der stadig er lidt kolde i midten er lige så træls som pomfritter, der er brændt på og ikke til at spise. Det er dog hverken raketvidenskab eller en sag for en Michellen-kok at lave gode pomfritter i en …
Kender du det, dine pomfritter bliver bare ikke lige så gode som dem, du plejer at få fra den lokale grillbar? Nøglen til gode pomfritter ligger ofte i, hvordan du varmer dine pomfritter. Hvordan varmer man så pomfritte…
Pomfritter på grill - kan det virkelig passe? Her på siden kan du finde en masse måder at lave pomfritter på, men i dette indlæg har vi fundet en metode som mange ikke kender, men som faktisk er utrolig lækker. Med en …
Vi har efterhånden en stor mængde opskrifter med pomfritter her på siden, men noget som er meget relevant til pomfritter men som bliver overset engange imellem er krydderi specifikt til de gyldne godter. I dette indlæg …