Opskrift: Hvidløgsdip
Når det kommer til pomfritter, så mener vi personligt, at noget af det vigtigste i den forbindelse er, at man har helt styr på sin dyppelse. Noget af det bedste ved pomfritter er netop kombinationen med en lækker dyppelse.
I denne anledning vil vi komme med et friskt pust til de sædvanlige slags ketchup, remoulade og mayonnaise, nemlig hvidløgsdyppelse.
Denne dyppelse smager selvsagt af pragtfuld hvidløg, samtidig med, at den er cremet og frisk.
Ingredienser til hvidløgsdip
Denne opskrift svarer til en skål på cirka 300 gram.
- 150 g creme fraiche (Gerne den med 18% fedt)
- 100 g neutral yoghurt
- 2 fed presset hvidløg
- 2 spsk hakket persille
- En smule citronsaft
- Salt
- Peber
Som du nok kan se, så er det langt fra alverden, man skal bruge for at lave en lækker dip til dine pomfritte. Men hvordan laver man den så? Det er faktisk super nemt. Læs her, hvordan man gør.
Sådan gør du
Du kan faktisk lave denne dip på relativt få minutter. Sådan gør du:
- Bland Creme Fraiche og yoghurten sammen
- Pres hvidløg i en hvidløgspresser
- Hak persillen meget fint
- Bland ingredienser sammen og rør godt rundt
- Smag nu til med citronsaft, salt og peber indtil du syntes, at den sidder lige i skabet
- Server med sprøde og lækre pomfritter
Du kan selvfølgelig sagtens spise dippen med det samme. Dog skal der lidt mere til, hvis du vil have den fulde oplevelse. Det er en rigtig god ide at lave dippen i god tid. Hvis du gør dette, så kan du lade den stå og trække i et par timer, hvor den får lov til at samle sig og udvikle aromaen fuldt ud.
Dippen kan holde i godt 4 dage i køleskabet.
Tak til Advokathuset Bredgade
Vi siger stort tak til Advokathuset Bredgade, der har støttet os i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Bøvler du også med bodeling ved skilsmisse? Så tag fat i advokaterne fra Bredgade.