fries-nordic.dk

Opskrift: Hvidløgsdip

Skrevet d. 04. February 2020
Canva

Når det kommer til pomfritter, så mener vi personligt, at noget af det vigtigste i den forbindelse er, at man har helt styr på sin dyppelse. Noget af det bedste ved pomfritter er netop kombinationen med en lækker dyppelse.

I denne anledning vil vi komme med et friskt pust til de sædvanlige slags ketchup, remoulade og mayonnaise, nemlig hvidløgsdyppelse.

Denne dyppelse smager selvsagt af pragtfuld hvidløg, samtidig med, at den er cremet og frisk.

Ingredienser til hvidløgsdip

Denne opskrift svarer til en skål på cirka 300 gram.

  • 150 g creme fraiche (Gerne den med 18% fedt)
  • 100 g neutral yoghurt
  • 2 fed presset hvidløg
  • 2 spsk hakket persille
  • En smule citronsaft
  • Salt
  • Peber

Som du nok kan se, så er det langt fra alverden, man skal bruge for at lave en lækker dip til dine pomfritte. Men hvordan laver man den så? Det er faktisk super nemt. Læs her, hvordan man gør.

Sådan gør du

Du kan faktisk lave denne dip på relativt få minutter. Sådan gør du:

  1. Bland Creme Fraiche og yoghurten sammen
  2. Pres hvidløg i en hvidløgspresser
  3. Hak persillen meget fint
  4. Bland ingredienser sammen og rør godt rundt
  5. Smag nu til med citronsaft, salt og peber indtil du syntes, at den sidder lige i skabet
  6. Server med sprøde og lækre pomfritter

Du kan selvfølgelig sagtens spise dippen med det samme. Dog skal der lidt mere til, hvis du vil have den fulde oplevelse. Det er en rigtig god ide at lave dippen i god tid. Hvis du gør dette, så kan du lade den stå og trække i et par timer, hvor den får lov til at samle sig og udvikle aromaen fuldt ud.

Dippen kan holde i godt 4 dage i køleskabet.

Tak til Advokathuset Bredgade
Vi siger stort tak til Advokathuset Bredgade, der har støttet os i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Bøvler du også med bodeling ved skilsmisse? Så tag fat i advokaterne fra Bredgade.

Næste indlæg
Uhhhhhh, det problem kender jeg alt for godt. Der hvor man synes, at man nærmest har stået på hovedet for at sine pommes så sprøde og lækre som muligt, dette dog uden held..... Men som mig, skal du ikke fortvivle, for…
07. January 2022
Når man tænker på pomfritter kan man godt komme til at forbinde det med sprøde, lange og saltede kartoffelstave, der skal dyppes i ketchup eller mayonnaise. Men faktisk kan man lave fritter af stort set alle rodfrug…
Pommes fritter findes i dag i mange forskellige afskygninger, tynd, tykke, grove, bølgede, både, curly osv. Hvem opfandt pomfritter? - Pommes Frites er opfundet i det vestlige Europa, men der er tvivl om hvorvidt Po…
Pomfritter kan laves enten i ovnen eller i friture. Herunder får du to eksempler.I fritureSkal du opnå den perfekte og sprøde pomfrit, skal du først koge dem og derefter stege dem i friture af to omgange. I denne opskrif…
Pomfritter er en fantastisk spise, som vi spiser flittigt over hele den vestlige verden. Både for sig selv, men i sandhed også som tilbehør til burgere, pizzaer, stegte kyllinger og lignende madvarer, som man finder på f…
Hvis du gerne vil prøve noget nyt, der ikke bare er de gamle pomfritter fra frost, så kan vi varmt anbefale, at du giver dig i kast med pomfritter, lavet af søde kartofler. Søde kartofler er en helt anden oplevelse end k…
Vi er rigtig mange, der elsker pomfritter. Desværre elsker pomfritter ikke os på helt samme måde, da de indeholder alt for meget af de ting, som vi ikke rigtig har brug for i de mængder. Både på kalorier, salt, kulhydrat…