fries-nordic.dk

Opskrift: Hvidløgsdip

Skrevet d. 04. February 2020
Canva

Når det kommer til pomfritter, så mener vi personligt, at noget af det vigtigste i den forbindelse er, at man har helt styr på sin dyppelse. Noget af det bedste ved pomfritter er netop kombinationen med en lækker dyppelse.

I denne anledning vil vi komme med et friskt pust til de sædvanlige slags ketchup, remoulade og mayonnaise, nemlig hvidløgsdyppelse.

Denne dyppelse smager selvsagt af pragtfuld hvidløg, samtidig med, at den er cremet og frisk.

Ingredienser til hvidløgsdip

Denne opskrift svarer til en skål på cirka 300 gram.

  • 150 g creme fraiche (Gerne den med 18% fedt)
  • 100 g neutral yoghurt
  • 2 fed presset hvidløg
  • 2 spsk hakket persille
  • En smule citronsaft
  • Salt
  • Peber

Som du nok kan se, så er det langt fra alverden, man skal bruge for at lave en lækker dip til dine pomfritte. Men hvordan laver man den så? Det er faktisk super nemt. Læs her, hvordan man gør.

Sådan gør du

Du kan faktisk lave denne dip på relativt få minutter. Sådan gør du:

  1. Bland Creme Fraiche og yoghurten sammen
  2. Pres hvidløg i en hvidløgspresser
  3. Hak persillen meget fint
  4. Bland ingredienser sammen og rør godt rundt
  5. Smag nu til med citronsaft, salt og peber indtil du syntes, at den sidder lige i skabet
  6. Server med sprøde og lækre pomfritter

Du kan selvfølgelig sagtens spise dippen med det samme. Dog skal der lidt mere til, hvis du vil have den fulde oplevelse. Det er en rigtig god ide at lave dippen i god tid. Hvis du gør dette, så kan du lade den stå og trække i et par timer, hvor den får lov til at samle sig og udvikle aromaen fuldt ud.

Dippen kan holde i godt 4 dage i køleskabet.

Tak til Advokathuset Bredgade
Vi siger stort tak til Advokathuset Bredgade, der har støttet os i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Bøvler du også med bodeling ved skilsmisse? Så tag fat i advokaterne fra Bredgade.

Næste indlæg
Siden bønnefritterne første gang så dagens lys, er det blevet brugt flittigt i alle de hjem, hvor man til tider gerne vil forsøge at gøre hverdagen lidt mere sund og lidt grønnere. Lad os lige starte med at gøre det helt…
Alle elsker pomfritter. Eller, de fleste gør ihvertfald. Uanset om man selv laver dem, får dem leveret, spiser dem på restaurant eller noget helt andet, så smager de som regel fantastisk.  Mange af os går med en lil…
Pølsemix med pomfritter - den måske bedste kur mod tømmermænd. Den obligatoriske ret fra fodboldklubbernes cafeteria er og bliver bare et godt middel, når kroppen er hårdt ramt dagen efter en bytur. Opskriften på pølsem…
Bløde pomfritter der stadig er lidt kolde i midten er lige så træls som pomfritter, der er brændt på og ikke til at spise. Det er dog hverken raketvidenskab eller en sag for en Michellen-kok at lave gode pomfritter i en …
Kender du det, dine pomfritter bliver bare ikke lige så gode som dem, du plejer at få fra den lokale grillbar? Nøglen til gode pomfritter ligger ofte i, hvordan du varmer dine pomfritter. Hvordan varmer man så pomfritte…
Pomfritter på grill - kan det virkelig passe? Her på siden kan du finde en masse måder at lave pomfritter på, men i dette indlæg har vi fundet en metode som mange ikke kender, men som faktisk er utrolig lækker. Med en …
Vi har efterhånden en stor mængde opskrifter med pomfritter her på siden, men noget som er meget relevant til pomfritter men som bliver overset engange imellem er krydderi specifikt til de gyldne godter. I dette indlæg …