Opskrift: Hjemmelavet Bearnaise-mayo
Skrevet d. 14. February 2020
Canva
Vi har i tidens løb skrevet en del artikler om forskellige opskrifter og “how-to’s” til lækre dips, man kan bruge til sine lækre pomfritter.
Denne opskrift er super nem, og du kan faktisk bikse en dyppelsen sammen på godt og vel to minutter. Herefter er det som at spise pomfritter med bearnaise-sauce. Det eneste, du skal have af husholdningsmaskiner, er en stavblender.
Du kan bruge dippen til mange forskellige ting, blandt andet som dip til chips, bøffer, brød og meget andet.
Ingredienser
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. hvidvinseddike
- 1 tsk. Dijonsennep
- 2 dl. Rapsolie
- 2 spsk. estragon
- 2 spsk. Bearnaise-essens
- ½ tsk. Citronsaft
- Cayennepeber
- Hvid peber
Sådan gør du
- Slå ægget i en skål
- Tilsæt salt
- Tilsæt eddike og dijonsennep
- Tilsæt olien
- Før stavblenderen ned i skålen
- Tænd for stavblenderen, imens den fortsat er i bunden af skålen
- Kør den stille og rolig rundt i skålen, indtil mayonnaisen bliver tykkere
- Tilsæt estragon, citronsaft og bearnaise-essens, og rør derefter det hele godt sammen
- Nu er den klar til servering!
Tak til Wellvita
Vi sender et stork tak til Wellvita, der har støttet udarbejdelsen af denne artikel. Hos Wellvita kan du blandt andet købe kosttilskud, der indeholder Ginseng.