fries-nordic.dk

Hvordan Laver Man Bønne Pomfritter?

Skrevet d. 19. October 2020
Yulia Rozanova

Siden bønnefritterne første gang så dagens lys, er det blevet brugt flittigt i alle de hjem, hvor man til tider gerne vil forsøge at gøre hverdagen lidt mere sund og lidt grønnere. Lad os lige starte med at gøre det helt klart, at bønnefritter ikke smager ligesom almindelige pomfritter. De er derimod et godt og sundere alternativ, der smager ganske godt. Men hvordan laver man dem? 

Sådan laver man bønne pomfritter

For at lave bønnefritter, så skal du først og fremmest have styr på ingredienserne. Heldigvis er der ikke så mange af dem. Det eneste du skal bruge er:

  • 1 pose bønner
  • Olie
  • Salt i flager

Når du har dine ingredienser foran dig, så starter du med at forvarme din ovn til 200 grader på varmluft. Herefter hælder du bønnerne i en stor skål, hvor de vendes i olie. Du kan alternativt også bruge smør, hvis du er mere til dette. 

Når de er vendt i olien, så skal bønnerne placeres på en bageplade og drysses godt med salt. Herefter lader du dem bage i 35 minutter. Server med din favorit-dyppelse. 

Hvis du eksempelvis er på en keto-diæt, så er bønnepomfritter det helt perfekte alternativ til den traditionelle pomfrit, man som bekendt ikke kan spise, hvis man vil overholde keto-diæten.

Næste indlæg
Hvis du gerne vil prøve noget nyt, der ikke bare er de gamle pomfritter fra frost, så kan vi varmt anbefale, at du giver dig i kast med pomfritter, lavet af søde kartofler. Søde kartofler er en helt anden oplevelse end k…
Vi er rigtig mange, der elsker pomfritter. Desværre elsker pomfritter ikke os på helt samme måde, da de indeholder alt for meget af de ting, som vi ikke rigtig har brug for i de mængder. Både på kalorier, salt, kulhydrat…
Vi er rigtig mange, der elsker pomfritter. Desværre elsker pomfritter ikke os på helt samme måde, da de indeholder alt for meget af de ting, som vi ikke rigtig har brug for i de mængder. Både på kalorier, salt, kulhydrat…
Hvem elsker ikke pomfritter?  De klassiske pomfritter der er lavet af kartofler og stegt i friture, smager dejligt syndigt af salt og fedt. Men hvem vil ikke gerne kunne spise pomfritter med god samvittighed?&…
Alle elsker pomfritter. Eller, de fleste gør ihvertfald. Uanset om man selv laver dem, får dem leveret, spiser dem på restaurant eller noget helt andet, så smager de som regel fantastisk.  Mange af os går med en lil…
Pølsemix med pomfritter - den måske bedste kur mod tømmermænd. Den obligatoriske ret fra fodboldklubbernes cafeteria er og bliver bare et godt middel, når kroppen er hårdt ramt dagen efter en bytur. Opskriften på pølsem…
Bløde pomfritter der stadig er lidt kolde i midten er lige så træls som pomfritter, der er brændt på og ikke til at spise. Det er dog hverken raketvidenskab eller en sag for en Michellen-kok at lave gode pomfritter i en …